WIĘCEJ ZYSKÓW Z CERTYFIKATEM

BIOLOGIZACJA to sposób na NATURALNY ZYSK dla każdego gospodarstwa rolnego, bez względu na jego wielkość. Certyfikat Produkcji Biologizacyjnej potwierdzony przez niezależną jednostkę otwiera rolnikom drzwi do dodatkowych funduszy poprzez rynki kredytów węglowych i zmniejszenia emisyjności CO2 w swoim gospodarstwie.

Przetwórcy rolno-spożywczy mogą obniżyć ślad węglowy produktów i organizacji poprzez redukcję emisji CO2. Konsumenci zyskują otrzymując pełnowartościową żywność, której produkcja nie wpływa negatywnie na środowisko.

Zdrowa gleba się opłaca! Bo GRUNT to zysk!

Żyzna gleba

Wyższe plony

Niższe koszty

Czyste środowisko

Każdy chętny może przystąpić do Programu Certyfikacji na zgodność z Systemem Produkcji Biologizacyjnej Terra Nostra i zacząć odnosić realne korzyści.

Już ponad 0 hektarów
gruntów objętych programem Biologizacji Terra Nostra.
Biologizacja niesie szereg korzyści dla wszystkich uczestników łańcucha dostaw: rolników, przetwórców spożywczych i konsumentów.

Sprawdź, co zyskasz na BIOLOGIZACJI

Rolnik